...out...in
Арюх Игорь живопись авангард портрет украина artyukh igor ukraine painting малярство україна

20:59
Спочатку Було Слово...



............................................................................

Спочатку  було Слово, і Слово дало початок, але перед тим, як Слово було сказане для висловлення певної ідеї, ця певна ідея мала з'явитися.

Але звідки взялась ідея? - з руїн старої ідеї зруйнованої руйнівними силами Всесвіту. З часом будь-яка добре організована життє здатна система руйнується - такою є рпирода  Всесвіту. Під час руйнування системи (ідеї), свідомість переходить в стан виглядання нової, більш надійної і більш універсальної ідеї, більш стійкої до колосальної руйнівної сили Всесвіту.
Саме в такому стані пошуку свідомість звертає увагу на фрагмент старої ідеї, який є одночасно фрагментом старої і нової ідеї. Свідомість, ухопившись за цей фрагмент починає інтуїтивно нащупувати нове продовження відомого фрагмента. Свідомість намагається відчути, побачити, а потім зрозуміти нову ідею.

Отже, коли інтуїція привела свідомість туди, де нову ідею добре видно у повному її об'ємі, саме тоді і виникає СЛОВО, яке висловлює нову ідею у вигляді нової концепції - і ця концепція починає жити і приносити плоди.

Але з часом під впливом нових обставин, ця нова концепція перестає присносити нові плоди, бо концепція починає руйнуватися. Концепція, що вичерпала себе не здатна протистояти постійному збільшенню  руйнівній сили Всесвіту.

Так руйнується нова система і все починаеться по новому колу. І хоча це інформаційне коло створення і руйнування не має а ні кінця, а ні початку - для свідомості людини період словесного вираження ідеї є головним і є початком втілення ідеї в  життя, що принесе нові плоди.

Спосчатку було СЛОВО, слово висловило ідею, висловлена ідея почала приносити плоди...

31.12.2009








_______________________________________________
ntddfhghjkl free counters